Četvrtak, 23. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Junuzović–kopex: Samouslužne autopraonice na raspolaganju 24 sata! (FOTO)

junuzovis-autopraona123
Preuzmite sliku

Popularno

 Boksovi opremljeni sa sistemima koji omogućavaju pranje vozila i u zimskim uslovima.

junuzovis-autopraona123

Autopraonice JUNUZOVIĆ – kopex nalaze se u sklopu Benzinske pumpe Lukavac, Magistralni put M4 (Doboj–Tuzla, odvajanje za Lukavac). Raspolažu sa jednom automatskom i 6 samouslužnih autopraonica, koje su na raspolaganju svaki dan 0-24h

Svi boksovi su opremljeni sa sistemima koji omogućavaju sigurno pranje vozila i u zimskim uslovima.

junuzovis-autopraona1234

VANJSKO PRANJE VOZILA – Autopraonice nude jednostavan način korištenja putem tri programa pranja:

1. PRANJE najkvalitetnijim sredstvima za pranje proizvođača Ma-Fra, koji svoje proizvode konstantno testira primjenom u FERRARI Chalange teamu, Rally teamu, Motocros teamu. Proizvodi su ekološki prihvatljivi, ne štete zdravlju i biorazgradljivi su preko 90%, a kvalitetu potvrđuju certifikati za standarde ISO 9001 i HACCP.

junuzovis-autopraona12345

2. VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dali visok sjaj, te za postizanje efekta “klizanja” vode i drugih nečistoća sa karoserije, usljed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto.

3. ISPIRANJE se obavlja demineralizovanom vodom koja ne ostavlja tragove na Vašem vozilu, te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom.

junuzovis-autopraona5

U sklopu Autopraonice JUNUZOVIĆ – kopex imaju instalirana 3 usisivača koji su opremljeni snažnim motorima za kvalitetno usisavanje interijera Vašeg vozila.

praonice-junuzovic1

KEMIJSKO ČIŠĆENJE – Autopraonice imaju i stroj za kemijsko čišćenje interijera Vašeg vozila. Imate mogućnost dubinski očistiti tapacirunge, sjedala (osim kožnih) i tepihe od tvrdokornih mrlja. Nakon čišćenja površine ostanu vlažne kraće vrijeme.

CRNILO ZA GUME – Mogućnost korištenja uređaja za sjaj i zaštitu guma. Raspršite tekućinu po bočnim stranama guma za završni dojam čistog vozila.

junuzovis-autopraona12

(Sponzorisano / Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: