Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jimmy's GYM: Usluge teretane nedjeljom, samo za dame! (Nagradna igra)

teretana-jimmy3
Preuzmite sliku

Popularno

Nagradna igra: Osvojite 2x paket – teretana za dame nedjeljom! Pravila: 1. Podijelite/Share vijest na svoj profil 2. U komentarima ovog članka napišite slogan “Jimmy's GYM – dame vježbajmo nedjeljom”, Sretne dobitnice ili dobitnike (možete pokloniti svojoj nježnijoj polovici) izvlačimo 17.10 (Srijeda) u 20:00h

teretana-jimmy3

Koliko puta ste željeli isprobati sprave u teretanama ali vas je bilo stid, obzirom na brojne muškarce koji svakodnevno tu vježbaju?

Iz Fitness kluba Jimmy's GYM iz Tuzle (SKPC Mejdan), odlučili su da našim sugrađankama obezbjede jedan dan u sedmici kada će sve usluge savremenog Fitness kluba koji se prostire na 600m2 površine biti rezervisan samo za njih. Nedjelja je idealan dan za sve pripadnice nježnijeg spola koje žele odmor kod kuće zamjeniti vježbanjem u teretani i na taj podići nivo brige o svom zdravlju i izgledu.

teretana-jimmy5

Teretana je opremljena profesionalnim Technogym i Lifefitness spravama, a uvijek na usluzi će vam biti i stručno lice koje će vam pomoći da pravilno koristite sve raspoložive sprave ali i educirati vas dodatnim savjetima o važnosti redovnog vježbanja. Redovnim vježbanjem i zdravim prehrambenim navikama razvija se pozitivan pristup životu te idealna psihička i fizička ravnoteža koja poboljšava poslovnu svakodnevicu i društveni život u mlađoj i srednjoj dobi, kao i kondiciju i dugovječnost u starosti. Neka nedjeljno vježbanje postane vaš početni korak jer kako nam poručuju iz Jimmys GYM-a: Potrebna Vam je samo volja…!

Više informacija možete saznati putem e-maila: info@jimmys-gym.ba

jimmy1

Jimmy's GYM, SKPC „Mejdan” Tuzla, Ul. Bosne Srebrene b.b. Kontakt i dodatne informacije: +387 61 736 164

Sponzorisano / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: