Nedjelja, 4. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

JEDINSTVENO: Pogledajte kako se u našoj zemlji najavljuje otvaranje nove diskoteke! (VIDEO)

gepek-djevojka
Preuzmite sliku

Popularno

Enjoy life Bosnia and Herzegovina

\"gepek-djevojka\"Uobičajena je praksa da se određene manifestacije, koncerti i kampanje najavljuju na mnogo različitih načina. Dijeljenjem letaka, lijepljenjem plakata, putem novina, web portala, TV i radio stanica ali između ostalog i putem čuvenih auto najavljivača ili kako se danas popularno zovu „lajavci\”.

Kada želite najaviti neki od događaja ili ipak otvaranje nove diskoteke (kao u ovom slučaju kako su nam javili čitatelji) u nekoj manjoj sredini, onda vam veliki broj načina informisanja ne može biti u tolikoj mjeri efikasan kao auto lajavac.

Upravo takvoj „kampanji\” smo i sami bili svjedoci prije par dana na magistralnom putu Tuzla-Doboj. Potrebni su vam automobil, razglas, vozač i djevojka uz pravilno raspoređivanje zadataka, plasiranje informacija može da krene. Naravno, vozač ide za volan automobila, razglas ide u gepek a djevojka? I djevojka ide u gepek!

\"gepek-djevojka2\"

Pored toga što očigledno mora da pazi da razglas nebi ispao, njen glavni zadatak je da animira i privuče pažnju lokalnog stanovništva svojim izgledom, smješkanjem i golim ramenima.

Obzirom da raspolažemo sa Foto i Video dokumentacijom, svaka dodatna informacija bi bila suvišna, stoga, uživajte, jer i ovo je Bosna i Hercegovina:

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: