Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dno dna: Matea Horvatinčić na Facebooku morbidno pisala o rođendanu pokojnog Vedrana Puljića

fb bolesnica12
Preuzmite sliku

Popularno

Ovo je još jedan u nizu dokaza da su ljudska glupost i univerzum beskonaćni…. Sramotno i užasavajuće!

fb bolesnica12

Prije svega molimo vas da prijavite Ovaj Profil bez obzira da li se radi o pravom ili lažnom profilu kako bi korisnica i njeni bolesni komentari i statusi bili uklonjeni a njoj onemogućen dalji pristup i širenje morbidnih izjava.

Facebook korisnica prijavljena na ovu društvenu mrežu pod imenom Mata Teica Horvatinčić ovim statusom, povrijedila je sve zdrave umove a na svom FB profilu napisala je: “Danas je rođendan Vedranu Puljiću koji je dobio šta je tražio, došao je sa svojim Hordama u tuđi grad, praviti nerede i rušiti po Hrvatskom gradu Širokom Brijegu, e pa Vedrane sretan ti rođendan“.

Vedran Puljić navijač FK “Sarajevo” tragično je izgubio život 04.10.2009 godine. Vedran u 24 godini svog života nastradao u Širokom Brijegu tokom nereda uoči odigravanja utakmice Široki Brijeg – FK Sarajevo, kada je metak ispaljen iz vatrenog oružja Vedrana pogodio u glavu nakon čega je na licu mjesta ostao mrtav.

Poginulom navijaču FK “Sarajeva” počast su odale navijačke skupine iz skoro svih dijelova Bosne i Hercegovine i u našem gradu Fukare su mirnom šetnjom od raskrsnice “Skver” do “Kaveza” u naselju Slatina također odali počast Vedranu Puljiću.

vedran puljic tz

Ono što je možda još tragičnije od komentara ove “bolesnice” je činjenica da još uvijek niko nije osuđen za Vedranovu smrt, prvooptuženi Oliver Knezović trenutno se nalazi izvan BiH tačnije u Zagrebu gdje se “krije” već duže vrijeme.

vedran-puljic1

Nije ovo prvi put da se na društvenim mrežama ispoljava oblik mržnje, nacionalizma ili netrpeljivosti koji su najčešće bazirani na nacionalnoj osnovi.

POVEZANO: Facebook uklonio profil djevojke koja je vrijeđala pokojnog Vedrana Puljića

RIP VEDRAN PULJIĆ

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: