Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Banjalučanka Armina poput Brazilke daje podršku “Zmajevima” (FOTO)

armina-krgo
Preuzmite sliku

Popularno

 Banjalučanka Armina Nina Krgo uz Papetove Zmajeve

armina-krgo

Armina je rođena je 1987 god. u Banjoj Luci, a sa 11 godina se sa roditeljima i sestrom odselila u Ameriku, odnosno u Louisville, Kentucky. Tamo je završila srednju školu i fakultet.

Nedavno je ponijela laskavu titulu najljepše žene na svijetu, a na prestižnom takmičenju World's Most Beautiful Miss osvojila je prvo mjesto, dok je izabrana za drugu pratilju World's Perfect Miss.

Povodom predstojećih utakmica naše fudbaleske reprezentacije Armina je na svoj način dala podršku Papetovim “Zmajevima” koji večeras u Zenici na Bilinom Polju igraju sa selekcijom Lihtenštajna.

Sinoć nisam mogla da zaspim koliko sam uzbuđena. Jedva čekam utakmicu i jako sam ponosna na naše momke. Sigurna sam da idemo u Brazil, nemam ni 1% sumnje u to” –  rekla je Armina Krgo za Tuzlanski.ba.

armina-krgo1

Fotografije su urađene prošle sedmice na lokaciji Del Mar California, a fotograf je bio Holly Adams Tackett. “Mnogo mi znače ove fotografije upravo iz razloga što je tema – reprezentacija BiH za koju svim srcem navijam i jedva čekam utakmicu s Argentinom ovdje u Americi da uživo gledam naše heroje” –  dodala lijepa Banjalučanka. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: