Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Upis u toku: Privatna predškolska ustanova “Vrtić Kiki” otvara novo obdanište

Preuzmite sliku

Privatna predškolska ustanova “Vrtić Kiki” Tuzla početkom septembra otvara vrata novog vrtića opremljenog po najsavremenijim standardima u neposrednoj blizini kružnog toka “Skver”, tačnije na adresi Kojšino 15.

Nakon uspješnog rada u “Vrtiću Kiki” u naselju Slavinovići koji je otvoren krajem aprila 2021. godine na zadovoljstvo brojnih roditelja ova predškolska ustanova širi svoje kapacitete na novoj lokaciji.

 • “Osluškujući potrebe naših klijenata i interesanata, odlučili smo se za otvaranje nove poslovne jedinice gdje ćemo vrršiti upis mališana u dobi od 6 mjeseci do 4 godine. Kapacitet našeg novog vrtića u narednom periodu če biti proširen te će biti stvorena mogućnost i upisa djece starije dobi. Kao i do sada, naša Ustanova će se potruditi da svim našim mališanima pruži maksimalnu količinu ljubavi i pažnje, te u konačnici izuzetno kvalitetan odgoj i obrazovanje pred odlazak u školske klupe. Također, važno je napomenuti da će dnevni meni ishrane (tri obroka) biti brižno sastavljen u saradnji s nutricionistom” – kazali su iz predškolske ustanove “Vrtić Kiki” Tuzla i dodaju:

  “Nastojimo maksimalno da odgovorimo svih zahtjevima i potrebama kako roditelja tako i njihovih mališana te da im pružimo ugodan i kvalitatan boravak u našoj predškolskoj ustanovi. Želimo da djeca u “Vrtiću Kiki” osjećaju se kao da su dio jedne velike porodice. Obzirom da je procenat zastupljenosti djece u vrtićima u Bosni i Hercegovini među najnižim u Europi, raduje nas činjenica da se u našem gradu dešavaju ovakve pozitivne priče, te se nadamo da će se taj procenat u budućnosti znatno popraviti” – poručio je tim “Vrtića Kiki”.

  Radno vrijeme uskoro novootovrenog “Vrtića Kiki” Tuzla kod Skvera će biti od 06 do 17 sati.

  Svi zainteresovani roditelji zahtjev za upis mogu preuzeti na web stranici http://www.vrtickiki.ba/ ili lično u postojećoj poslovnici u Slavinovićima uz napomenu da je broj djece ograničen.

  Sve dodatne informacije moguće je dobiti na brojeve telefona 061 055 066 ili 061 616 414 te na e-mail vrtićkiki@gmail.com.

  Od samog početka rada cilj Privatne predškolske ustanove”Vrtić Kiki” Tuzla je jasan, a to je maksimalan kvalitet usluge u odgoju i obrazovanju predškolske djece kao i stalno pomicanje ljestvice standarda kvaliteta. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,