Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zvornik dope house: Nakon snimka narkomanske jazbine policija pokrenula istragu

Preuzmite sliku

Zvornička policija poduzima operativne i istražne mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi utvrdili stvarno činjenično stanje i izvršili sve provjere u vezi s informacijama objavljenim u sredstvima javnog informisanja vezano za objekat u naselju Fetija, saopćila je jutros PU Zvornik.

Riječ je o nevjerovatno jezivom snimku objavljenom na YouTube iz objekta pored stare bolnice u naselju Fetija, na par minuta od samog centra Zvornika.

Autori videosnimka na objekat su nabasali sasvim slučajno, a ono što su zabilježili uznemirilo je Zvorničane, ali sve koji su snimak pogledali.

Snimak pod nazivom “Zvornik dope house” na kojem se vide šprice, gomile smeća, fekalija, ostaci lijekova… nikog nisu ostavili ravnodušnim, a posebno jer se objekat nalazi u centru grada i pored same ulice kojom prolaze i djeca.

“Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane da eventualna saznanja u vezi zloupotrebe opojnih droga prijave policijskim službenicima, kako bi zajedničkom saradnjom građana i policije zaštitili živote mladih i doprinijeli većem stepenu sigurnosti na ovom području” – saopćili su iz PU Zvornik.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje