Srijeda, 3. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zenica: Socijaldemokrati BiH iz aviona bacali letke po gradu, tvrde da su biorazgradivi

Preuzmite sliku

Predizborna kampanja ulazi u svoj posljednji period, političke stranke i kandidati svakodnevno pokazuju brojne načine na koje pokušavaju potencijalnim glasačima plasirati svoje ideje, planove, programe. 

Socijaldemokrati Bosne i Hercegovine danas su u Zenici bacali letake iz aviona koji su završili na zelenim parkovskim površinama i ulicama Zenice.

“Neodlučni ste? Prava rješenja nam nekada doslovice ‘padaju s neba'… 11.00 sati”, poruka je koja je osvanula na Facebook stranici SD BiH Zenica, a samo nekoliko minuta poslije iznad Zenice je preletio avion iz kojeg je bačeno hiljade letaka s porukom za koga građani Zenice treba da glasaju.

  • Količina letaka je za nekoliko trenutaka napravila ružnu sliku, čemu svjedoče i fotografije koje su načinili slučajni prolaznici.

    Iako na letku stoji poruka da je biorazgradiv te da su pribavili sve zakonske dozvole, uprljani parkovi i ulice Zenice nakon predizbornog poteza SDBiH sigurno nisu nešto što građani žele vidjeti.

    “Bili biorazgradivili ili ne, neko će ih morati počistiti” komentari su građana Zenice na društvenim mrežama. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje