Četvrtak, 26. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Za Fikreta Hodžića fotografije sa ročišta idealne su za Instagrama: Dokazivati se slabijima…

Preuzmite sliku

Održano je još jedno ročište u predmetu “Respiratori” u kojem su optuženi federalni premijer Fadil Novalić, vlasnik firme “Srebrena malina” Fikret Hodžić, suspendovani direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak i zamjenica premijera i federalna ministrica finansija Jelka Milićević.

Brojni novinari fotografirali su optužene dok su pristizali na ročište, a očito zadovoljan kako je ispao na fotografiji, jednu od njih Hodžić je objavio na svom Instagram profilu.

“…i koji jedni drugima preporučuju strpljenje”, napisao je vjerski citat u opis, a objava je pokupila skoro dvije hiljade lajkova.

Inače, Hodžiću nije ovo prva fotografija s ročišta kojom se pohvalio na svom Instagramu. “Jedno je dokazivati se slabijima, a drugo boriti se s jačima”, poručio je ispod fotke koju je objavio prije gotovo godinu dana.

Osim izreka i vjerskih citata, ponekad u opis stavi i stih iz neke pjesme.

“Sa vaše strane još se bolje vidi”, citirao je pjesmu folkera Ace Lukasa ispod fotografije na kojoj zamišljeno gleda u daljinu.


Inače, Fikret je prije afere “Respiratori” bio dosta aktivniji na društvenim mrežama, posebno dok je radio kao televizijski voditelj, dok sada vrlo rijetko dijeli sadržaj sa svojih 50 hiljada pratitelja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,