Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Wizz Air objavio plan za ljeto 2022: Letovi iz BiH ka 4 zemlje Evrope

Preuzmite sliku

Wizz Air, aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, objavila je plan letova za ljeto 2022. godine.

Sa tri aerodroma u Bosni i Hercegovini Wizz će osigurati letove po pristupačnim cijenama i povezati našu zemlju sa četiri evropske zemlje – Njemačkom, Holandijom, Francuskom i Švedskom. Karte na svim letovima predviđenim za ljeto 2022. godine bit će dostupne na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije za članove WIZZ Discount Cluba.

Uprkos izazovnim vremenima za sve nas Wizz već planira kako raditi u vrijeme poslije pandemije. Vjerujemo u bolje sutra i sa skromnošću i zahvalnošću iščekujemo nadolazeće bolje vrijeme. Stoga vas ohrabrujemo da krenete naprijed i istražite našu stalno rastuću mrežu jer Wizz ostaje otporan, čemu svjedoči i ova najava.

Podsjetimo, Wizz Air je ove godine najavio otvaranje nove baze u Sarajevu, kao i letove iz Banje Luke. Ovo širenje mreže letova ima za cilj podršku ekonomiji BiH, kao i povezivanje njenih gradova sa dugo očekivanim destinacijama.

Kako bi putnicima i članovima posade osigurao sigurno i bezbrižno putovanje, Wizz Air je uveo pojačane higijenske mjere za podršku fizičkom distanciranju tokom ukrcavanja i veću čistoću na letovima.

‘Kao dio ovih mjera, putnici bi se trebali čekirati, svu kupovinu i plaćanja vršiti online da bi fizički kontakt na aerodromu sveli na najmanju moguću mjeru. Putnike ljubazno molimo da se pridržavaju novih pravila fizičkog distanciranja tokom ukrcavanja i iskrcavanja iz aviona’ – navode iz kompanije, piše Akta.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,