Nedjelja, 20. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Vučić danas u posjeti BiH: Susret s Dodikom, otvaranje fabrike, posjeta Titove pećine

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas će posjetiti Mrkonjić Grad gdje će biti održan sastanak sa zvaničnicima Republike Srpske, a potom u Drvaru prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke i pogona fabrike “Jumko”.

Vučić, Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetiće u 8.30 časova Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, a 9.00 časova planirano je obraćanje visokih zvaničnika.

U 9.15 u zgradi opštine Mrkonjić Grad biće održan sastanak Dodika, Cvijanovićeve, predsjednika Narodne skupštine RS Nedeljka Čubrilovića, premijera Radovana Viškovića i predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nakon sastanka, u 9.45 predviđene su izjave za novinare, najavljeno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Nakon posjete Mrkonjić Gradu, Dodik i Vučić će u 11.20 prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke u Drvaru, a u 11.35 predviđen je obilazak Doma zdravlja.

Obraćanje Dodika i Vučića planirano je u 12.00 časova, a u 12.15 otvaranje pogona fabrike “Jumko”, nakon čega su predviđene izjave za novinare u 12.45 časova.

U 13.00 časova Vučić i Dodik posjetiće Muzej – Titova pećina.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje