Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vojin Mijatović: “Ukazao se Haris Silajdžić, sada je brod ludaka kompletan”

Preuzmite sliku

On je Silajdžiću, Izetbegoviću, Dodiku i Čoviću poručio: “Dosta vas je više. Dosadili ste i Bogu i narodu, hajte unučad čuvati.”

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Vojin Mijatović na svom Facebook profilu objavio je status posvećen sinoćnjem gostovanju Harisa Silajdžića, nekadašnjeg člana Predsjedništva BiH i osnivača Stranke za BiH, u emisiji Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem.

Vezano | Silajdžić: S Bidenom smo dobili historijsku šansu, boriti se za građansku državu

Prema Mijatovićevim riječima, ukazao Haris Silajdžić i da je sada “brod ludaka kompletan”.

“Slušam sinoćno gostovanje i ne mogu doći sebi. Pa dragi Harise, da ti ne obori aprilski paket danas bismo imali Vladu BiH i jednog predsjednika BiH, danas bi bili iole normalna zemlja, a ne troglavo carstvo, danas ako ništa ne bi postojale politike mržnje, nacionalizma i kriminala koje propagiraju SDA, SNSD i HDZ. Oni trebaju tebi biti zahvalni dok postoje. I nemoj, Harise, ti o građanskoj državi, ni ti, ni Bakir, ni Mile, ni Dragan. Hajte, bolan, više u penziju, svi zajedno, halal vam za sve što uradiste i uzeste”, napisao je Mijatović.

Mijatović je za kraj dodao kako normalnu, građansku, evropsku BiH mogu samo izgraditi nove generacije koje, naveo je, nemaju u džepu milione nastale 90-ih.

– Dosta vas je više. Dosadili ste i Bogu i narodu, hajte unučad čuvati, njegov je zaključak.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje