Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Veliki gubitak za zajednicu i društvo: U Sarajevu iznenada preminula Adna Ibrahimović nekada najbolja studentica u generaciji

Preuzmite sliku

Domaću javnost jučer je potresla vijest o smrti Adne Ibrahimović, bivše studentice Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu i najbolje studentice u generaciji.

Povodom smrti bivše studentice i kolegice, na Facebooku se oglasila Asocijacija studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

“Danas nas je sve potresla vijest o iznenadnoj smrti kolegice, bivše studentice Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta, dugogodišnje aktivne članice Asocijacije i mnogima drage prijateljice – naše Adne Ibrahimović.

Adna je s nama dijelila sreću i tugu, nade i brige, uspjehe i razočarenja, kao i vrijeme između ispita tokom tri godine studiranja na prvom ciklusu studija prehrambenih tehnologija. Bila je brižna osoba, uvijek spremna pružiti podršku, toplu riječ, savjet i prijateljski zagrljaj. Pored velikog doprinosa u radu Asocijacije studenata, Adna je bila najbolji student u svojoj generaciji te nosilac univerzitetskog priznanja srebrena značka. Stoga, cijenimo da ovo ujedno predstavlja i veliki gubitak za našu zajednicu i društvo, našu struku i nauku.

Pogođeni tugom izražavamo iskreno saučešće porodici i prijateljima. Zauvijek u našim srcima.”, stoji u objavi Asocijacije studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

Danas nas je sve potresla vijest o iznenadnoj smrti kolegice, bivše studentice Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta,…

Objavljuje ASPPF – Asocijacija studenata Poljoprivredno – prehrambenog fakultetaSrijeda, 24. ožujka 2021.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje