Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Uskoči u ljeto uz JUMBO!

Preuzmite sliku

Popularno

Nakon dugog perioda punog obaveza, mislimo da je vrijeme za opuštajući odmor.

Možete li zamisliti da ste u ležaljci na plaži, pod sjenom suncobrana, uživate u hladnom piću, dok se djeca igraju ili plivaju u moru na svojim dušecima?

Ah, to su dani koji su pred nama!

Možda biste mogli i pomisliti da još niste spremni za ljetovanje? Ne brinite, rješenje je jednostavno. Uskočite u ljeto s JUMBO-om!

 • Koji ćete suncobran odabrati ove godine? Šta je sa rashladnom torbom za hladne napitke uz more? Hoćete li imati udobne ležaljke za plažu? Ako i djevojke toliko žele flamingose, za savršene fotografije, sada je vrijeme da ga nabave.

  A o dječjim igračkama da i ne govorimo. Svi mogu pronaći dodatke za plivanje, plastične kalupe za pijesak, različite modele šlaufa ili dušeka za plažu. U ovom zadnjem mogu uživati i odrasli, zar ne? Ostali dodaci poput šešira, japanki i ventilatora također nisu na odmet.

  Ove i mnoge druge ljetne proizvode možete pronaći u cijelom lancu trgovina JUMBO ili ih naručiti putem interneta na www.jumbo.ba.

  Za više informacija posjetite Facebook stranicu i Instagram stranicu, a dobrodošli ste u našim prodavnicama u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Bijeljini, Tuzli i Cazinu.

  JUMBO je dio BALFIN Grupe, jedne od najvećih i najuspješnijih investicionih grupa u regiji zapadnog Balkana.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,