Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ušetao u humanitarno udruženje donirao blizu 12.000 KM i želio ostati anoniman

Preuzmite sliku

Udruženje ‘Pomozi’ putem svoje Facebook stranice objavilo je status kojim saopćavaju kako je njihove prostorije posjetio čovjek koji je donirao novčani iznos od 11.856,70 KM.

‘Čovjek je ušetao i pitao za naše aktivnosti i projekte. Nakon što su mu pružene potrebne informacije on je odlučio da donira iznos od 11.856,70 KM i to u svrhu pomoći starim i bolesnim kojima svakodnevno dostavljamo oborke. Zatim novac je doniran i u svrhu užina za djecu ako i u svrhu liječenja bolesnih ali i za pomoć migrantima koji se nalaze na području BiH’ – saopćilo je Udruženje ‘Pomozi’ koje još navodi kako je donator sredstava želio da ostane anoniman.

Udruženje ‘Pomozi’ zalaže se za humanost na djelu u vidu prikupljanja materijalne pomoći, hrane, lijekova, obuće, odjeće kao i drugih potrepština socijalno ugroženim porodicama, pružanje pomoći izbjeglim, raseljenim i socijalno ugroženim osobama, kroz psiho-socijalnu i humanitranu pomoć.

Pomozi ima za cilj da pomogne svim socijalno ugroženim kategorijama stanovništvau Bosni i Hercegovini; povratnicima, sahmohranim majkama, porodicama bez stalnih primanja, siročadi, invalidima, bolesnicima…

Pomozi je udruženje dobrih ljudi koji su okupljeni oko iste ideje – prije svega humanost na djelu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,