Srijeda, 26. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

U subotu počinje skijanje na Vlašiću

Preuzmite sliku

Skijaške staze na Vlašiću bi, prema najavi iz poduzeća “Vlašić ski”, trebale biti otvorene u subotu.

– Proteklih dana intenzivno se radilo na pripremanju staza i umjetnom zasnježivanju, a iz poduzeća “Vlašić ski” su nas obavijestili da su staze i ski liftovi sada spremni. S obzirom na to da su najavljene i nove oborine u idućim danima, sve bi trebalo biti u najboljem redu – kazao je direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević.

Cijena cjelodnevne skijaške karte na Vlašiću iznosi 28 KM, a poludnevne 19 KM, objavili su iz “Vlašić ski”.

Matošević je naglasio da se i ove godine očekuje dobra zimska sezona i veliki broj gostiju na Vlašiću.

– Očekujemo da budu popunjeni smještajni kapaciteti te se nadamo da će sezona biti rekordna po broju posjeta – kazao je.

Službeni početak programa otvaranja zimske sezone planiran je za 21. prosinca, kada na Vlašiću počinje i glazbeno-zabavna manifestacija “Šankanje”, na kojoj će nastupiti Lapsus Band, Haris Džinović i Boris Režak, a jedna od noviteta je i stage s elektronskom glazbom.

U Turističkoj zajednici SBŽ-a najavljuju kako će Vlašić biti nezaobilazna destinacija za doček Nove godine.

– U suradnji s hotelijerima, organiziramo doček Nove godine na otvorenom, a posjetitelji mogu očekivati odličnu zabavu – kazao je Matošević.

Ostalih šest skijališta u SBŽ-u planiraju otvaranje skijaške sezone oko 20. prosinca, što će ovisiti o visini snježnog pokrivača, jer nemaju sva skijališta mogućnost umjetnog zasnježivanja. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,