Nedjelja, 27. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tuzla: Subvencionisani program obuke iz njemačkog jezika za nezaposlene i studente

Kao društveno odgovorna obrazovna institucija, CES Tuzla raspisuje upis na subvencionisani kurs njemačkog jezika za nivo A1 (CEFR).

Ovo je sjajna prilika za sve nezaposlene i studente koji žele da uče nejemački jezik.

Program je osmišljen da nezaposlenim licima i studentima omogući pohađanje programa pod subvencionisanim uslovima uz mjesečnu članarinu od 40 KM. Polaznici ovog programa su obavezni da redovno pohađaju nastavu (obavezno je prisustvo na minimum 80% časova) i da polože završni ispit. Završni ispit je uslov za zvanično izdavanje CES certifikata.

Kurs će trajati 4 mjeseca. Predviđeno je da se časovi, koi traju po sat vremena, održavaju dva puta u sedmici. Tokom obuke polaznici će proći cjelokupni nivo A1, koji je podjeljen u dva modula, A1.1 i A1.2.

Nakon završetka programa polaznici koji uspješno polože završni ispit spremni su za polaganje međunarodno priznatih ispita iz njemačkog jezika.

Sve što vam je potrebno za  prijavu na program je da dostavite uvjerenje da se nalazite na evidenciji nezaposlenih ili uvjerenje iz studentske službe.

Prijavu možete izvršiti na broj telefona 061 883 502 ili cambridgetz@cambridgeschool.ba. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt telefon i naglasiti da se prijavljujete za subvencionisani program obuke iz njemačkog jezika za nivo A1. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje