Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sve je spremno za veliku koridu: Mesi stiže u Olovske Luke na megdan Struji

Preuzmite sliku

Mesi stiže u Olovske Luke na megdan Struji, ulaznice za koridu za žene samo 5 KM.

Sve je spremno za veliku koridu u Olovskim Lukama. Ljubitelji borbi bikova najavili su dolazak u Olovo 14. augusta da uživaju u 12 vrhunskih okršaja.

U udarnim borbama rogove će ukrstiti Struja Asima Zukića i Mesy Adisa Đanga, te Garonja Mehe Čuća i Galonja Drage Stanišića… U Olovske Luke stižu i Jablan, Medonja , Divljak, Šaronja, Zekan, Macan…

  • – Naša korida spada među najpoznatije i ove godine bi trebala biti jedna od najboljih, jer se ne održava Čevljanska korida. I ove godine hiljade posjetilaca moći će uživati u vrhunskim borbama, ali i ostalim sadržajima koji čine koride jedinstvenim događajima. U muzičkom dijelu programa nastupit će Ferid Avdić, Amra Halebić i jedinstveni Sateliti.

    Njihova imena garantuju nezaboravnu zabavu do kasno u noć. Naravno, šta bi korida bila bez takmičenja u bacanju kamena sa ramena i trčanju u vrećama. U svemu tome muškarci će moći uživati za samo 10 KM, dok uvijek mislimo na pripadnice ljepšeg spola i za njih su karte 5 KM – kaže Mirsad Zukić, organizator koride u Olovskim Lukama.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,