Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sve je spremno za peti BiH Color Festival u Brčkom

Preuzmite sliku

Peti BiH Color festival počinje u petak u Brčkom, na poligonu Bescarinske zone.

Trajaće dva dana i posjetiocima će pružiti jedinstvenu priliku da čuju popularne regionalne izvođače elektronske muzike, ali i mnogo novih šarenih iznenađenja. Dražen Zimonjić, organizator i učesnik Festivala, kaže kako je sve spremno. Danas su stigle bine i završni radovi se privode kraju.

Vjeruje da će i vremenski uslovi tokom petka i subote biti povoljni, te da će posjetioci i ove godine moći osjetiti istinski duh ovog brčanskog festivala.

“S obzirom na povoljnu situaciju s pandemijom, potrudili smo se da organizujemo festival u veoma kratkom roku. Interesovanje je kao nikada do sada, pretpostavljamo iz razloga jer su se ljudi uželjeli festivala i događaja koji se nisu mogli održati prošle godine.”

Lista izvođača i satnica za ovogodišnji BiH Color Festival

  • I ove godine, baš kao i prethodnih godina, posjetioci će na raspolaganju imati dvije različite bine, odnosno Main Stage i Hammer Stage. Organizatori su ove godine odlučili proširiti asortiman ponude, te prema njihovim riječima, odvesti Festival na još jedan, veći i kvalitetniji nivo.

    Bine su dobile jedan sasvim novi izgled i sigurni smo da će izazvati oduševljenje kod ljubitelja elektronskog zvuka.

    Podsjećamo, peti BiH Color Festival se održava 20. i 21. avgusta na poligonu za obuku vozača u Brčkom. Kapije Festivala se otvaraju u petak u 18:00 sati. Na ulazu ćete takođe moći kupiti i dnevne ulaznice po cijeni od 15KM. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje