Četvrtak, 9. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Stanivuković prvi put komentarisao odnos s pjevačicom Tanjom Savić, nije demantovao vezu

Preuzmite sliku

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković otkrio je šta mu najviše smeta kada mediji pišu o njemu i odgovarao na pitanje je li istina ono što se piše po medijima da je u vezi s pjevačicom Tanjom Savić.

Draško je prvo pojasnio smeta li mu pisanje o njegovom privatnom životu.

“Da budem iskren, dio svog privatnog života ja sam dajem putem društvenih mreža, to je ono što radim u slobodno vrijeme, čak i dio kućne atmosfere, s bakom, s bratovom kćerkicom, to je dio koji u datom trenutku imam želju i emociju da podijelim. To je možda jedan od razloga zbog kojeg su me ljudi zavoljeli, jer živim život kao i svi drugi. Vremenom čovjek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze s istinom počnu manje smetati, jer da čovjek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska”, kazao je on, prenosi Blic.

  • Na pitanje što je istina u tvrdnjama o njegovoj vezi s pjevačicom Tanjom Savić, nije demantovao romansu, ali nije želio iznositi previše detalja.

    “Ono što je meni važno reći jeste da sam postao gradonačelnik Banje Luke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bježim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na što ja stavljam naglasak i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli”, rekao je.

  • “Vrijednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrijednosti koje želim promovisati. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gdje i ja sam spoznam gdje sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i zanimljivije od vitalnih pitanja”, zaključio je za Alo.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje