Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Stanivuković nakon odlaska na uskršnju misu: “U Banjaluci ima mjesta za sve crkve, džamije i katedrale”

Preuzmite sliku

Gradonačelnik Bajaluke Draško Stanivuković prisustvovao je uskršnjoj misi u banjalučkoj katedrali Svetog Bonaventure, koju je predvodio biskup banjalučki Franjo Komarica i tako postao prvi gradonačelnik koji je prisustvovao ovoj misi, piše Srpskainfo.

Čast mi je bila danas, zajedno sa vjernicima prisustvovati uskršnjoj misi u Banjaluci koju je predvodio biskup Komarica, odakle smo zajedno poslali poruku mira i zajedništva, ali i poruku da je Banjaluka grad u kojem ima mjesta za sve, jer u suštini svi zajedno dijelimo iste vrijednosti, poručio je gradonačelnik. On je svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti čestitao Uskrs, rekavši da je univerzalna poruka ovog praznika poruka, mira, praštanja i poruka suživota.

Vezano | Stanivuković nakon odlaska na uskršnju misu: “U Banjaluci ima mjesta za sve crkve, džamije i katedrale”

  • – Ne mogu da ne kažem da sam iznenađen saznanjem, što sam, kako je rekao uvaženi biskup, prvi gradonačelnik koji je u posljednjih 36 godina prisustvovao uskršnjoj misi u našem gradu. Banjaluka je grad u kojem treba da zajedno u slozi i miru poštujemo sve važne datume i praznike. Dočekan sam aplauzom, iako je to nešto što treba da nam bude prirodno i normalno – istakao je on.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje