Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Stanivuković: Banjaluka pruža nesebičnu pomoć i podršku Bihaću da sanira posljedice popava

Preuzmite sliku

Banjaluka je spremna da pomogne Bihaću kako bi se što prije sanirale posljedice poplava, naglasio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

“Obavio sam telefonski razgovor sa gradonačelnicom Bihaća, Jasminom Ćoralić, prilikom kojeg sam izrazio solidarnost zbog nepogoda i nedaća koje su zadesile ovaj grad i ponudio nesebičnu pomoć i podršku Banjaluke, kako bi se posljedice poplava brzo sanirale”, kazao je Stanivuković.

Kako je poručio, Banjaluka je grad koji razumije, grad solidarnosti i ljubavi, te je uvijek tu da pruži podršku i pomoć kada je ona potrebna.

“Bio sam u kontaktu sa gradonačelnikom Prijedora. Banjaluka misli o svakoj regiji, koja je ugrožena. Mi smo ponudili adekvatnu pomoć svima ukoliko za tim bude bilo potrebe”, kazao je on, te je dodao da je u Kozarskoj Dubici došlo do popuštanja nasipa, ps je Banjaluka poslala 10.000 vreća sa mašinom koja služi za punjenje tih vreća.

“Prijedoru su potrebne pumpe za ispumpavanje vode, pa ćemo i tu odreagovati, a u kontaktu smo sa ključnim ljudima iz tog sektora”, saopštio je Stanivuković.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,