Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Šta se krije iza šokantnih fotografija gradonačelnika Prijedora?

Preuzmite sliku

Nakon šokantnih fotografija gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića koje smo ranije objavili, u ovom gradu na Sani špekuliše se o zdravlju gradonačelnika, ali i podobnosti za obavljanje funkcije.

SNSD-ov gradonačelnik na funkciji je manje od godinu dana, a skandalozne fotografije pokazuju Pavlovića u toaletu, sa više tableta u ustima, u uznemirenom, po riječima građana – alkoholisanom stanju.

Iz lokalnog SNSD rekli su nam kratko da će se o svemu oglasiti sutra, a sličan odgovor i iz Kabineta.

  • “Poštovani, gradonacelnik danas, kao prethodnih dana i mjeseci radi aktivno i svoje redovne obaveze izvršava, što govore brojni projekti realizovani, kao i događaji organizovani u Prijedoru. Za sve što je vezano za posao, stojimo vam na raspolaganju, a po pitanju dečijih igrica i spinova koji se vec duže vrijeme pripremaju i objavljuju oglasit ćemo se sutra saopštenjem za javnost”, kazali su nam iz Kabineta.

    Dok bliski Pavlovićevi ljudi smatraju da je sve spin, opozicija u tom gradu nezvanično govori o incidentu u čijem središtu se gradonačelnik našao u avgustu, te da sporne fotografije datiraju od tada.

    Javno se tek oglasio bivši generalni sekretar SNSD Rajko Vasić na svom twitter nalogu kritikujući kadrovsku politiku stranke, te navodeći da Pavlović treba dati ostavku. (N1)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje