Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

“Srcem za promjene”: Dr. Dženita Kurtćehajić uspješno realizovala predizbornu ‘Kampanju sa svrhom’

Preuzmite sliku

Dr. Dženita Kurtćehajić, kandidatkinja je za Skupštinu TK, uoči 02. oktobra uputila je poruku biračima u kojoj se osvrnula na sve predizborne aktivnosti i njenu ‘Kampanju sa svrhom’.

“Aktivna sam i dajem doprinos društvu. Borbenost pokazujem svojim primjerom, ne sjedeći u udobnoj fotelji i kritizirajući sve. Ustala sam da nešto dam društvu. Obećala sam sebi da će moja politička kampanja imati smisao sa malim doprinosom našem društvu.

Ponosna sam jer sam u ovom mjesecu obavila preko 250 pojedinačnih edukacija i demonstracija samopregleda dojki, u cilju osvještavanja dama da svaka 7 žena oboljeva od karcinoma dojke.

Mi možemo redovnim i pravilnim samopregledom učiniti puno za sebe i tako se na vrijeme javiti ljekaru. Tokom čitave kampanje radnim danima sam radila svoj posao.

Moj doprinos u politici će biti da omogućimo bolji zdrasvtveni sistem svim građanima.” navodi Kurtćehajić te dodaje: 

“Sada Vas pitam – možete li dati priliku uspješnim ljudima?

Možete li dati povjerenje nekom ko je iz realnog sektora?

Možete li prestati da dajete povjerenje nekom radi ideologije a ko je već 3.-4.put u skupštinskim klupama?

Možete li prestati da dajete povjerenje nekom ko konstantno mijenja politički dres?

Iskreno se nadam da možete i da neću prestati vjerovati da naš narod zaista želi promjenu. Izbor je na Vama a kod uspješnih ljudi ne postoje porazi, samo iskustva. Ja sam spremna za to iskustvo. Da li ste Vi spremni za promjenu?” pita Kurtćehajić koja se na listi Platforme za progres nalazi na poziciji 2. za Skuptšinu Tuzlanskog kantona.

(Politički marketing)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje