Utorak, 25. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Sol Azur: Studentsko putovanje u Barcelonu koje se ne smije propustiti!

Solazur i Buena Vista odavno već drže lidersku poziciju kada su u pitanju organizacije putovanja za mlade, nakon deset godina uspješnog rada u Bosni i Hercegovini.

“Dugo smo razmišljali koji bi to bio najbolji poklon za naše najvjernije putnike i onda smo odlučili da to bude putovanje i to po cijeni koja je vise nego nevjerovatna, Barcelona za 199 KM! U saradnji sa nasim dugogodisnjim partnerima smo uspjeli izdejstvovati jednu subveniranu cijenu koja će, po našem mišljenju, biti najbolji poklon za naš rođendan”, navodi prijatelji iz agencije.

Samer Residat, direktor turističke agencije Sol Azur i Buena Vista je još dodao da će ovo putovanje sigurno srušiti dosadašnji rekord kada su u pitanju putovanja iz Bosne i Hercegovine. Napomenuo je rekordan broj od 1300 putnika koji su 2008 godine u organizaciji ove dvije agencije otišlo u Grčku, ostrvo Krit.

Pored ove, više nego popularne cijene, agencija za prvih 500 putnika daje poklon paket izleta u iznosu od 100 KM. Polazak na ovo putovanje je 30.11.2014 a više informacija o ovom putovanju možete naći na www.solazur.ba.

“Ono sto možemo zasigruno reći je da je ovo jedna od jako lijepih gesti koju će zasigurno prepoznati bosnasko-hercegovački studenti”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje