Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sol Azur jedina turistička agencija u BiH organizuje odlazak na spektakl ‘UEFA super cup’

Preuzmite sliku

Agencija SOL AZUR koja se profilirala kao jedna od vodećih agencija na tržištu BiH, svakako je postala sinonim i za nezaboravna sportstska putovanja.

U višegodišnjem radu na sportskim putovanjima, navijači reprezentacije, brojnih slavnih domaćih i evropskih klubova imali su priliku da prate svoje momčadi uživo u organizaciji ove agencije.

 • Odlukom UEFA-e,  08. avgusta ove godine, poznati fudbalski spektakl UEFA super cup, tzv “finale finala” će se odigrati u Skoplju.

  Snage će odmjeriti Real Madrid i Manchester United, kao pobjednici Lige Prvaka i Evropske lige. Duel pobjednika koji se tradicionalni odigrava već vise od 40 godina ovoga puta će stare rivale, a i mnogobrojne fudbalske fanatike dovesti na gracioznu arenu FILIP II.

  Turistička agencija SOL AZUR je JEDINA BH AGENCIJA koja nudi putovanje u Skoplje, te je svojim klijentima pripremila i više nego povoljnu ponudu kompletnog aranžmana za odlazak na ovaj neponovljivi spektakl.

  Kontaktirali smo agenciju SOL AZUR, te su nam iz agencije naveli da imaju do sada nezapamćeno interesovanje za neko sportsko putovanje, te da je i razumljivo imajući u vidu o kakvom spektaklu je riječ.

  “Cijena aranžmana iznosi samo 150 KM, te je u toj cijeni uključen i prevoz u oba pravca, i jedno noćenje sa doručkom u Makedoniji. Zbog velikog interesovanja klijenata iz cijele BiH, već smo počeli da tražimo dodatne kapacitete smještaja kako bismo mogli da odgovorimo na brojne zahtjeve. Ono što je sigurno jeste da ćemo uskoro popuniti sve kapacitete koje imamo, a sve zainteresovane molim da požure sa svojim prijavama jer su PRIJAVE OTVORENE DO 03.07.” rekao nam je Dino Imamović iz agencije SOL AZUR.

  Više informacija o putovanju možete pronaći OVDJE.

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje