Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Selmo Cikotić: Priroritet suzbijanje ilegalnih migracija

Preuzmite sliku

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Selmo Cikotić izjavio je danas da je prioritet Ministarstva bezbjednosti suzbijanje ilegalnih migracija, kao i borba protiv organizovanog kriminala i terorizma.

Cikotić je danas u Sarajevu sa ambasadorom Palestine Rezeku Namorom razgovarao o bilateralnim odnosima, sa posebnim naglaskom na trenutnu bezbjednosnu situaciju u BiH i Palestini, te odnosima u regionu, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti. Namora je upoznao Cikotića o trenutnoj bezbjednosnoj i političkoj situaciji u Palestini, naglašavajući da je težak položaj palestinskog naroda dodatno usložnjen izbijanjem pandemije virusa.

Navedeno je da je Cikotić istakao ključne bezbjednosne izazove koje trenutno ima BiH, naglašavajući da je prioritet Ministarstva bezbjednosti suzbijanje ilegalnih migracija, borba protiv organiziranog kriminala i terorizma. Palestinski ambasador ponudio je BiH, iako ona nije izložena pritisku migranata iz Palestine, pomoć i spremnost Ambasade na saradnju sa institucijama BiH u ovoj oblasti. (Srna)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,