Nedjelja, 21. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sarajevski ljekari poslali šaljivu poruku Sebiji Izetbegović (FOTO)

Preuzmite sliku

Mnogo polemike izazvala je protekle sedmice informacija da intervju s generalnom direktoricom Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebijom Izetbegović – neće biti emitovan u programu BHT-a.

U ranije objavljenoj najavi razgovora, navedeni su detalji razgovora, a između ostalog, prenesena je izjava direktorice KCUS-a koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

“A gdje su otišli ljekari? Dva kilometra daleko od Kliničkog centra. Nisu oni otišli nigdje. Oni su samo prešli u drugo agregatno stanje”, kazala je profesorica Izetbegović u tom intervjuu, govoreći o tri ljekara koja su napustila sarajevsku Ortopediju.

A koji dan poslije, na šaljiv – ironičan način reagovali su bivši uposlenici Klinike za ortopediju i traumatologiju KCUS-a dr. Hasan Tanović, dr. Senad Maksić i dr. Semin Bećirbegović, piše N1.

  • Tanović je bio odjeven u majicu s natpisom: ”AGREGATNA STANJA U BIH: ČVRSTO, TEČNO, GASOVITO I DOKTORSKO”, a fotografija je uskoro dospjela u medije, a donosimo vam i fotografiju Tanovića sa Dr. Rifatom Rijadom Zaidom.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje