Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Reprezentativka BiH u karateu: Moja sestra i ja smo pretučene u stanu

Preuzmite sliku

Reprezentativke BiH u karateu, sestre Ema i Ena Selman, su na Facebook profilu objavile da su pretučene u svom stanu u Ključu.

Naime, kako je na svom Facebook profilu napisala Ema Selman, pijana muška osoba je fizički pretukla nju i njezinu sestru.

“Želim svima javno da kažem o situaciji o kojoj su upoznati mnogi građani Ključa. Desilo se sinoć u ponoć (petak na subotu) da je na moja vrata pokucala vidno pijana osoba i ušla mi u stan kako bi mene i moju sestru istukla i fizički zlostavljala. Adel Vučkić je izvršio nasilje na meni. Ja sam žrtva nasilja jedne pijanice. Nije me sramota, ovo nije moje poniženje, već njega i njegove porodice. Ne znam na koji nivo može muškarac spasti da udari žensko. Adele Vučkiću ovo mene ne boli, ja se ne stidim. Ti si taj koji se treba stidjeti”, napisala je Ema.

Uz cijeli tekst je priložila i fotografije na kojima se na njenom i sestrinom licu vide povrede na licu.

Kako saznaje N1 ovog jutra, slučaj je prijavljen policiji koja vodi istragu i koja će poduzeti naredni korak.

Cijeli tekst na Facebooku je izazvao brojne komentare osude domaće, ali i regionalne javnosti.

Inače, Ema je prošle godine učestvovala na Evropskom prvenstvu za juniore u Danskoj gdje je osvojila sedmo mjesto, a također je bila proglašena i za najbolju juniorsku sportistkinju Unsko-sanskog kantona.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , , ,