Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Renoviran objekat Policijske uprave Kalesija (FOTO)

Preuzmite sliku

Ministar MUP-a TK-a mr. Husein Topčagić i policijski komesar Fadil Šljivić su u utorak boravili u zvaničnoj posjeti Policijskoj upravi Kalesija. Povod posjete je obilazak adaptiranog i renoviranog objekta Policijske uprave Kalesija i sastanak sa rukovodstvom PU/PS Kalesija.

Za rekonstrukciju objekta izdvojeno je oko 100.000 KM iz kapitalnih ulaganja Ministarstva, a urađeni su krov, fasada, zamijenjena stolarija, te su uređene i unutrašnje prostorije.

Mi smo u okviru kapitalnih ulaganja odlučili da opremimo zgradu PU/PS Kalesija jer je ona zaista bila u lošem stanju. Prije godinu dana mi smo obišli ovu stanicu i obećali smo da ćemo završiti zgradu, što smo i uradili. Nastavićemo i dalje da ulažemo u naše institucije”, kazao je ministar Husein Topčagić.

“U saradnji sa ministrom i Vladom TK-a zgrada PU/PS Kalesija je renovirana i danas možemo reći da će policajci imati bolje uslove za rad i da je ovo samo jedan od niza projekata koji su uspješno realizovani i koji se planiraju u narednom periodu”, istakao je policijski komesar Fadil Šljivić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,