Četvrtak, 21. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Radojičić zabranio rad ugostiteljskih objekata za utorak i srijedu zbog neustavnog Dana RS-a

Preuzmite sliku

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić donio je naredbu o privremenoj zabrani rada više od stotinu ugostiteljskih i drugih objekata na području grada sutra i u srijedu, 9. januara.

Naredba je donesena na zahtjev Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Policijske uprave Banjaluka, čiji je zadatak da obezbijedi nesmetano održavanje proslave 9. januara – Dana Republike Srpske, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ovom naredbom precizirano je da se sutra od 10.00 do 18.00 časova privremeno zabranjuje rad ugostiteljskih i drugih objekata u užem centru grada u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, na Trgu Krajine, u Vidovdanskoj ulici, Ulici bana Milosavljevića, Ulici vladike Platona, Srpskoj ulici, na Trgu srpskih junaka, te u ulicama Jevrejska, Gajeva i Ive Lole Ribara.

Zabranjuje se rad ugostiteljskih i drugih objekata i na Trgu Republike Srpske, u parku “Petar Kočić”, te u ulicama Marije Bursać, Veselina Masleše i Kralja Alfonsa Trinaestog.

U srijedu, 9. januara od 9.00 do 18.00 časova, osim ovih, privremeno je zabranjen i rad objekata u Aleji Svetog Save i Gundulićevoj ulici.

Izvršenje zadataka iz ove naredbe kontrolisaće Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje komunalne policije Gradske uprave, uz asistenciju pripadnika Policijske uprave Banjaluka, navodi se u saopštenju. (Srna)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,