Subota, 25. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Prizor iz Tešnja postao viralan: Branom od vreća brašna zaštitili ugostiteljski objekat od poplave

Preuzmite sliku

Poplave u Tešnju nanijele su materijalnu štetu brojnim objektima, a građani su se pokušali zaštiti na svaki mogući način, ali potez jednog ugostitelja razljutio je korisnike društvenih mreža.

Poplave koje su se danas dogodile u centru Tešnja nakon izlijevanja rijeke iz korita iznenadile su sve građane ove općine. Dok su nekima poplavljeni automobili, usjevi, ali i stambeni objekti, drugi su na sve moguće načine pokušali zaštiti svoju pokretnu ili nepokretnu imovinu.

Ipak, jedan od ugostitelja u Tešnju na veoma neobičan način zaštitio je svoj objekat, ni manje ni više, nego zaštitnim zidom napravljenim od vreća brašna.

Ovo, kako su ga korisnici društvenih mreža nazvali, nedjelo nije ostalo nezapaženo, a građani Tešnja, ali i drugih bh. gradova, s obzirom da je fotografija već viralna na društvenim mrežama, osudili su ovakav način zaštite objekta.

  • “Ono što sam ja mislio i planirao zbog, prvo svoje časti i porodice, Tešnja i Tešnjaka, ja ću se svakako obratiti sutra medijima ispred objekta. Pozvat ću medije koji žele da čuju odgovor na to šta je bilo. Sada nisam u trenutku da detaljnije komentiram s obzirom da čistimo i radimo.  Ja sekunde nemam grižnje savjesti, niti mislim da sam nešto uradio loše ili nemoralno na bilo koji način” – rekao je Adem Tahirović, vlasnik “Haustora” za portal Avaza.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , ,