Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prezentacija i u Tuzli: Kompanija DEKRA zapošljava medicinare u Njemačkoj

Preuzmite sliku

Njemačka kompanija DEKRA, u okviru posebnog projekta koji se sprovodi na nivou Bosne i Hercegovine, ali i zemljama u okruženju, omogućuje medicinskim sestrama i tehničarima zapošljavanje u Njemačkoj.

Riječ je o projektu koji obuhvata, ne samo posredovanje stručnih medicinskih kadrova, nego i njihovu kvalitetnu pripremu za rad u jednoj od njemačkih zdravstvenih ustanova.

 • Tako projekat kompanije DEKRA, na koji mogu aplicirati svi navedeni kadrovi iz Bosne i Hercegovine, obuhvata sljedeće:

  – Besplatno učenje njemačkog jezika za kandidate koji nemaju predznanje.

  – Veliki broj renomiranih poslodavaca iz cijele Njemačke, na koje kandidati mogu da računaju.

  – Stručnu podršku od strane DEKRA-e tokom cijelog procesa zapošljavanja.

  – Sigurno zaposlenje u Njemačkoj uz priznatu diplomu.

  – Zagarantovanu zaradu prema važećim njemačkim zakonima.

  Prezentacije projekta u gradovima BiH

  Projektom su definisane i detaljne prezentacije, koje će se prema trenutnom rasporedu održati u Banjoj Luci (26.6.2017.), Tuzli (27.6.2017.) i Zvorniku (28.6.2017.). Svi prijavljeni kandidati će blagovremeno biti obaviješteni o tačnom mjestu i terminu održavanja prezentacije.

  Prijava za projekat DEKRA-e

  Medicinske sestre i tehničari koji žele da se putem prezentacije detaljnije informišu o konceptu ovog projekta, mogu da se prijave na jednu od prezentacija putem www.medicinskanjega.com. Dodatne informacije su dostupne i putem telefona na broj +381 69 331 81 22 kao i putem elektronske pošte na adresu info@medicinskanjega.com.

  DEKRA je njemačka kompanija osnovana 1925. godine, koja danas zapošljava oko 37.000 radnika. Poznata je u Evropi i svijetu po jedinstvenim i uspješnim sistemima za provjeru tehničke ispravnosti vozila i tehničkih postrojenja. Pored ove primarne djelatnosti, DEKRA već gosinama uspješno posreduje u zapošljavanju radnika iz Njemačke i inostranstva u različitim branšama.

  (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,