Utorak, 19. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Premijer TK Kadrija Hodžić i predsjednik Skupštine TK Slađan Ilić čestitali Ramazanski bajram

Preuzmite sliku

U povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić i predsjednik Skupštine Tuzlanskog kantona Slađan Ilić uputili su javnu čestitku.

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke u povodu Ramazanskog bajrama. Bajramski dani, koji dolaze nakon posebnog mjeseca Ramazana, donose nam obilje radosti. U duhu dobre bosanskohercegovačke tradicije podijelit ćemo je sa našim najbližima, sa komšijama i prijateljima. Vjerujem da će nas to podsjetiti na važnost dobrih međuljudskih odnosa, međusobno poštovanje i uvažavanje, te potaknuti da činimo dobro posebno prema nemoćnima. To će radost Bajrama učiniti još većom.

Želim vam da ove dane provedete u dobrom zdravlju i ispunjeni tom radošću. Bajram šerif mubarek olsun” – navodi se u bajramskoj čestitki premijera Hodžića.

Također, građanima islamske vjeroispovijesti Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine upućujem najiskrenije čestitke povodom Ramazanskog bajrama uputio je i predsjednik Skupštine Tuzlanskog kantona Slađan Ilić.

“Neka bajramska radost ispuni vaša srca i uđe u vaše domove. Bajram Šerif Mubarek Olsun”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje