Srijeda, 15. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Predsjednik HS-a BiH Božo Skopljaković o izjavama Bakira Izetbegovića

Predsjednik Hrvatske stranke BiH Božo Skopljaković oglasio se danas priopćenjem za javnost u kojem poziva ‘stranačke vođe da se suzdrže od neopreznih i ratnohuškačkih poruka kojima izazivaju nemir i strah kod ljudi’.

– Ne mogu biti opravdanje izborna godina i predizborna kampanja za uznemirujuće prijetnje o nekakvoj proizvodnji teškoga i lakoga naoružanja za potrebe navodne obrane jednoga naroda, kako to ovih dana govori bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Smatram da je dosta krvi bilo u BiH i nitko ne bi trebao izazivati sudbinu i prizivati ratne sukobe – navodi se u priopćenju.

Također, istaknuto je kako stanovnike BiH više ne može zaplašiti rat nego siromaštvo dok roditelje plaši odlazak njihove djece iz BiH.

– Tražim od političara da u EU šalju zakone na usklađivanje a ne naše mlade. Bezočna borba za ostanak na vlasti mora imati svoje granice i zbog toga pozivam domaće političke čelnike na razum i tolerantniju kampanju a poglavito na odgovorno rješavanje teških problema, jer ljudi moraju živjeti, a izbori će doći i otići u zaborav – navodi se u priopćenju iz Hrvatske stranke BiH.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje