Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Početak kampanje “Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno”

Preuzmite sliku

Humanitarnu akciju “Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno”, na današnjoj konferenciji za medije predstavili su njeni organizatori: Schauma, udruženje Pomozi.ba i Bingo.

Riječ je o akciji koja izravno pomaže najugroženijim kategorijama stanovništva širom Bosne i Hercegovine.

“Svaki put kada neko kupi u Bingo objektu bilo koja dva Schauma proizvoda u periodu od 16. maja do 16. juna, Schauma treći daruje udruženju Pomozi.ba. Na ovaj način, u humanitarnu akciju smo uključili i naše kupce. To objašnjava naziv kampanje: “Zajedno sa vama pomažemo”, kazao je Adis Bešlić, voditelj ključnih kupaca u Henkelu.

Na konferenciji za medije prisutnima se obratio i Elvir Karalić, predsjednik udruženja Pomozi.ba. On je zahvalio firmama Henkel i Bingo što su prepoznali rad ovog Udruženja te za partnera u dobrotvornoj akciji odabrali upravo Pomozi.ba.

“Naše Udruženje će prvenstveno podijeliti Shauma proizvode socijalno ugroženim porodicama, ali i domovima za zbrinjavanje osoba s poteškoćama u razvoju, domovima i udruženjima slijepih i slabovidnih lica, udruženjima penzionera, kao i korisnicima projekta “Obrok za sve”, pojasnio je Karalić.

Važnost ove humanitarne akcije prepoznali su u Bingo d.o.o. Oni su Henkelu omogućili da kampanju organizuju u svim Bingo prodajnim objektima te putem Bingo kanala komunikacije.

“Uvijek nam je drago kada sudjelujemo u humanitarnim akcijama, bilo kao inicijatori ili partneri projekta. Nadamo se da će ova akcija biti uspješna, na radost onih kojima je pomoć potrebna. Kako bismo našim kupcima na prodajnim mjestima što bolje približili kampanju, šamponi će tokom kampanje biti sniženi i do 30%””, kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac marketinga kompanije Bingo.

Na kraju konferencije, govornici su pozvali što veći broj ljudi na kupovinu Schauma proizvoda, napomenuvši da je ovo kampanja u kojoj “Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,