Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Osigurajte sebi najbolje zimovanje: Bilo gdje da idete jedna kombinacija je dobitna

Preuzmite sliku

Planirate zimovanje? Posjetili bi advent u nekom od europskih gradova ili bi radije na skijanje na Alpe? Možda želite dočekati novu godinu u nekom od centara u regiji? Agencija SOL AZUR & BUENA VISTA u svojoj ponudi nudi baš to i mnogo više.

Aranžmani koje imamo u ponudi su potpuno prilagođeni vama i trudimo se prilagoditi našu ponudu svim trendovima putovanja koja su trenutno aktuelna u svijetu. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta, iskustvo i poslovna strategija, visokoobrazovani kadrovi, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom svijeta, te inovativni pristup u kreiranju turističke ponude i osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja su nam omogućili lidersko pozicioniranje u konkurenciji ostalih agencija na našem području.

Lidersku poziciju smo postigli kroz vrijedan i predan rad naših uposlenika te uz pomoć naših partnera bez kojih ovo sigurno ne bi bio moguće. Jedan od tih partnera sa kojim imamo odličnu saradnju je ASA OSIGURANJE.

ASA OSIGURANJE je dodalo elemenat bezbrižnosti na našim putovanjima. To je rezultiralo opuštenijim i sretnijim putnicima te na kraju zadovoljnijim klijentima koji nam se uvijek vraćaju. Brzina i profesionalnost koju smo do sada imali od strane ASA OSIGURANJA u potpunosti odgovara našim visokim standardima poslovanja. Zbog navedenog, sada, nijedno putovanje ne možemo zamisliti bez putnog zdravstvenog osiguranja.

Agencija SOL AZUR & BUENA VISTA kao lider na tržištu i ASA OSIGURANJE, šampion u brzini isplate štete, su tu da vam osiguraju naljbolje zimovanje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,