Subota, 24. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nikšić: U BiH treba objaviti rat korupciji i kriminalu, onda SNSD, SDA i HDZ gube

Preuzmite sliku

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Nermin Nikšić reagovao je na posljednja dešavanja, posebno na izjave lidera nacionalnih stranaka, prijetnje podjelom države i ratom.

On kaže kako povodom posljednjeg sluđivanja javnosti novim virtualnim ratovima između koalicijskih partnera i skretanje pažnje sa stvarnih životnih problema građana želi javno pozvati lidere vladajućih stranaka koji su se otcijepili od naroda da stanu na čelo rata protiv pandemije i da povedu građane Bosne i Hercegovine u masovno cijepljenje.

“Cijepljenje je nužno da bi se narod spasio, a otcjepljenje fiktivna priča od koje nema koristi, kao ni od besmislenog pričanja o predvođenju naroda u rat. Rat je prošao i ko se borio, borio se”, kazao je on.On kaže da to što su neki propustili priliku pa bi sada da to kompenzuju virtualnim junaštvom je njihov problem, a ne problem građana.

“U Bosni i Hercegovini treba objaviti rat korupciji i kriminalu, siromaštvu, nezaposlenosti. U takvom ratu gube SNSD, SDA i HDZ, a pobjeđuje država Bosna i Hercegovina i svi njeni građani”, zaključio je Nikšić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,