Četvrtak, 2. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nakon napada da pravi ćevape od svinjskog mesa, Sejo Brajlović poručio: “Sram i stid da vas bude”

Preuzmite sliku

Danas su se iz poznatog sarajevskog restorana čiji je vlasnik Sejo Brajlović oglasili putem Facebooka zbog objave koja se širi na društvenim mrežama.

Naime, iz ovog restorana navode kako je objava da njihov restoran pravi ćevape od svinjetine laž i fotomontaža te da su sve prijavili policiji. Njihov status prenosimo u cijelosti:

“Poštovani partneri, gosti, prijatelji i neprijatelji

Imamo moralno pravo da se obratimo ovim putem i da demantujemo ove neistine koje nam pojedinci podmeću, a koje su totalno neistinite.

Podlo i jadno od strane administratora ove stranice kojeg ćemo lično tužiti za klevetu! Sram i stid da vas bude za ovu objavu koju ste bukvalno stavili na metu cijelom našem kolektivu.

Ovako nešto napisati i podmetnuti nama je čisti dušmanluk, a i najveća neznalica bi vidila da je ovo fotomontaža. Sejo nije mogao napraviti nikakve ćevape, jer je još od prošle sedmice na godišnjem odmoru na Mauricijusu.

Vama kao i sličnim portalima koji objavljuju nešto bez provjere će uskoro pravni tim pokucati na vrata i vjerujte da će te za ovo odgovarati!

Prijava je već podnesena u PU MUP Ilidža”, navodi se.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,