Petak, 3. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nakon izjave ratnog zločinca Šešelja Čedomir Jovanović napustio studio u ‘Ćirilici’

Preuzmite sliku

Gosti kod Milomira Marića u ‘Ćirilici’ sinoć su bili lider radikala Vojislav Šešelj, predsjednik LDP-a Čedomir Jovanović, prof. dr Branimir Nestorović i režiser Dragoslav Bokan.

Rasprava o različitim temama bila je žustra i intenzivna, a na momente čak i oštra. U jednom trenutku, nakon svađe s Dragoslavom Bokanom, Čedomir Jovanović odlučio je da napusti studio.

Jovanović je tokom razgovora rekao Bokanu da mu je porodica svetinja.

“Ja živim za njih”, rekao je Jovanović.

Bokan mu je odgovorio, a Jovanović mu je onda uzvratio:

“Đubre jedno!”

U jednom trenutku prišao je stolu gdje sjedi voditelj Milomir Marić i ostavio mikrofon. Prilikom izlaska, dobacio je nekoliko riječi Vojislavu Šešelju, na šta je on reagovao vrlo burno:

– Šta ćeš meni da uradiš? – agresivnim tonom rekao je Šešelj.

– Mene ne možeš fizički da udariš, to bi ti bilo poslednje – uz ove je riječi lider radikala ispratio Čedomira Jovanovića.

Šešelj je prethodno rekao da je Jovanović jedini put pobijedio u svojoj politici kada je ubijen nekadašnji premijer Srbije Zoran Đinđić. Također je još kazao kako je Jovanović sa intelektualcima doveo stranog špijuna. Špijuna Željka Komšića – naveo je Šešelj.

Jovanović je na to ustao i napustio studio, a prije toga se rukovao samo sa doktorom Nestorovićem. Trenutak kada Jovanović napušta studio možete pogledati od 25. minute i 50 sekundi.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje