Četvrtak, 25. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Najljepša studentska priča: Više od 1.000 mladih iz cijele BiH okupiralo Prag (FOTO)

Preuzmite sliku

U četvrtak navečer oko 1.000 mladih iz cijele BiH u sklopu putovanja “Sol Budget – University Break – Prag” krenulo je iz Sarajeva i Tuzle na studentsko putovanje u Prag u organizaciji turističke agencije Sol Azur i Buena Vista.

 • solazur-praag
 • Planirano je da studenti u nezaboravnih šest dana putovanja posjete čak četiri grada u četiri različite države Beč, Prag, Budimpeštu i Bratislavu ali eventualno i Dresden koji je u ponudi naveden kao fakultativni izlet.

  Nakon što su proveli jedan dan u Beču, Sol Azur & Buena Vista konvoj je trenutno smješten u Pragu gdje su planirane tri žurke u diskotekama, ali i fakultativni izleti.

  Dakle, iz agencije su se pobrinuli da zadovolje apetite svih svojih putnika i onih koji su željni obilaska i upoznavanja sa gradom ali i onih koji bi akcenat svog odmora stavili na noćne provode.

  Nakon sutrašnjeg izleta u Dresden, planirano je da studenti u povratku posjete Bratislavu i Budimpeštu. Dolazak u BiH planiran je u utorak, u jutarnjim satima.

  Najveći konvoj sa preko 1.000 mladih iz Sarajeva, Banja Luke, Tuzle i svih drugih gradova i dijelova BiH još jedan su pokazatelj da je turistička agencija Sol Azur i Buena Vista lider kada je u pitanju organizacija putovanja za mlade… (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje