Četvrtak, 20. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Najbolji zimski festival: Na ovogodišnjem Šankanju nastupit će Milica, Amel, Dženan i Plavi orkestar

Preuzmite sliku

S(H)ANKANJE već sedmi put zaredom uspostavlja svoju bazu na planini Vlašić i ove godine dalje i bolje nego ikada do sada!

U periodu od 22. do 24. decembra 2017. godine planina Vlašić postat će dom svim ljubiteljima dobrog provoda i naravno zimskih sportova.

Kao što već znate, provod na S(h)ankanju se prepričava tokom cijele godine, ovaj put potrudite se da i Vi budete dio najbolje zimske zabave. Razloga je mnogo da se uputite na planinu Vlašić i provedete nezaboravne dane sa hiljadama mladih ljudi iz cijele BiH.

Plavi orkestar 

Preko 30 godina generacije odrastaju uz njihove pjesme… Do sada su održali preko 5500 koncerata i nastupa širom ex-YU kao i cijelog Svijeta. Nedavni nastup u Sarajevu kod Vječne vatre uz preko 30.000 posjetilaca potvrdio je njihov status regionalnih zvijezda koje se nikada ne gase!  Hitovi koje i dan danas svi pjevaju, kao što su “Suada”, “Bolje biti pijan nego star”, “Ako su to samo bile laži”, “Ljubi se istok i zapad” uz brojne druge će otvoriti najbolji zimski festival 22. Decembra ove godine u SOL AZUR areni na Vlašiću…

Milica Pavlović 

Trenutno najpopularnija mlada pjevačica čiji nastupi su uvijek popunjeni do posljednjeg mjesta… Poznata po izuzetnoj koreografiji i plesu uz poseban glas te izuzetno dinamične pjesme koje su do sada sakupile preko 300 miliona pregleda na njenom youtube kanalu. Uz poznate hitove kao što su “Tango, “Pakleni plan”, “Boginja”, “Operisan od ljubavi” i “Mogla sam” te brojne druge, ovo će biti njen PREMIJERNI nastup na najvećem zimskom festivalu te će “groznica subotnje večeri” 23.12. kao i zatvaranje ovogodišnjeg ŠANKANJA ostati upamćeno po “Sexy señoriti”.

Amel Ćurić

Jedan od najboljih izvodjača sa naših prostora i pobjednik prestižnog tv muzičkog spektakla X FACTOR Adria. Uz ovogodišnji regionalni hit duet “KOST” zajedno sa Eminom Jahović vladao je top listama regiona skoro cijele godine! S obzirom na vrhunski nastup i atmosferu na prošlogodišnjem ŠANKANJU nismo imali izbora nego da ponovo ugostimo Amela Ćurića koji će Vas zabavljati 23. Decembra na Vlašiću u sklopu najvećeg zimskog festivala. Budite i Vi taj vikend sa nama jer i ove godine “Zima počinje kad mi kažemo”…

Dženan Lončarević

Njega ne treba posebno opisivati niti najavljivati. Nezaobilazno ime kada su u pitanju nezaboravne i najluđe žurke do ranih jutarnjih sati bilo gdje da nastupa! Ko je bio na Šankanju 2014. i 2016. imao je priliku da se i sam uvjeri u to… Ovo je već prešlo u tradiciju te smo sigurni da će ovaj treći njegov nastup biti najbolji do sada… Za vrhunski provod u petak 22.Decembra uz brojne hitove biti će “kriv” niko drugi nego… DŽENAN.

Prodaja počinje od 13. Novembra, sve informacije na Facebook stranici.  

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje