Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Naida Kundurović za Tuzlanski.ba: Bilo je divno iskustvo snimati reklamu za Ditu sa čuvenim Đurom (VIDEO)

Preuzmite sliku

Nekada uspješna voditeljica i urednica na MTV Adria, Federalnoj televiziji i TV Hayat, Naida Kundurović, nakon šest godina pauze prošle godine se vratila televizijskom pozivu.

naida-slike-voditeljica-n1Naidu je angažovala regionalna televizija N1, koja je nastala u saradnji s globalnim partnerom CNN-om, a koja je počela  sa emitiranjem u ljeto prošle godine.

Na N1 je Naida zadužena za sadržaje zabavnog karaktera. Naida danas ima priliku da radi emisiju Impuls koja je povezue MTV i N1. Prema brojnim komentarima, upravo ova emisija je jedna od najgledanijih zabavnih emisija na kanalu N1.

Naida je  rođena je u Sarajevu, živjela je u Africi, Rusiji, Kini, te Holandiji gdje je u Amsterdamu stekla zvanje Magistra europskih komunikacija. Prisjetila se i vremena čuvene reklame koja je ponovo aktuelizirana na društvenim mrežama:

  • naida-kundurovic-n1
  • – Koliko se mogu sjetiti, prije 10- tak godina sam izabrana da snimam reklamu sa genijalnim Đurom za tuzlansku Ditu, u režiji naše agencije Fabrika. Snimanje je prošlo u odličnoj atmosferi, kao što se može vidjeti i iz same reklame. Branko Đurić Đuro je vrhunski zabavljač, naročito kada glumi nekog tako smiješnog lika poput Ćulibrka.. Kada sam se ove godine vidjela sa njim na snimanju intervjua u Beogradu, odmah me je prepoznao i smijali smo se prisjećajući se te reklame, za Tuzlanski.ba govori Naida o vremena kada je Dita bila jedna od najuspješnijih domaćih kompanija, te dodaje:

    – Moram naglasiti koliko je bitno podržati domaću proizvodnju i praviti stalnu promociju naših proizvoda, jedino tako ćemo opstati kao suverena država sa ciljem stvaranja samostalne i uspješne ekonomije. Stoga me raduje da je ovaj spot ponovo oživio nakon decenije u korist podrške naših kompanija, zaključuje Naida.

    Nakon stečaja i početka proizvodnje podršku Diti dosad su pružile brojne javne ličnosti, muzičari, umjetnici, udruženja i pojedinci okupljeni na društvenim mrežama sa ciljem širenja svijesti o važnosti kupovanja domaćih proizvoda. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje