Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Na granici Crne Gore i BiH zaplijenjeno 20 kg skanka

Preuzmite sliku

Službenici Granične policije i Uprave carina Crne Gore su na graničnom prelazu sa Bosnom i Hercegovinom Ilino brdo zaplijenili 20 kilograma skanka.

Granična policija i carinski službenici su u 9.20 sati kontrolisali vozilo “Peugeot 407” podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljala žena iz Podgorice čiji su inicijali N.V. (28), saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U saopštenju je navedeno da je primijećena prepravka na rezervoaru vozila, gdje su i pronađena skrivena pakovanja sa sadržajem droge.

  • “Zaplijenjena su ukupno 24 pakovanja sa sadržajem skanka težine oko 20 kilograma i na taj način spriječeno je krijumčarenje te droge”, naveli su iz policije.

    N.V. je uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i promet droge.

    Iz policije su napomenuli da je detaljna kontrola navedenog vozila odrađena na graničnom prelazu Klobuk, zbog nedostatka smještajnih kapaciteta i loših vremenskih uslova.

    “Zahvaljujemo kolegama iz BiH koji su crnogorskoj policiji i carini ustupili namjenski prostor za detaljnu provjeru”, istakli su iz crnogorske Uprave policije. (Srna)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje