Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Na bajramskoj zabavi demolirao sanitetsko vozilo, pa preminuo ispred policijske stanice

Preuzmite sliku

U organizaciji Udruženja ljubitelja elektronske muzike “Promo tim SG” Zenica, sinoć je na lokalnom zeničkom izletištu Smetovi organizovan koncert elektronske muzike. Služba Hitne medicinske pomoći je rano jutros prijavili policiji da se jedna muška osoba popela na sanitetsko vozilo, te da demolira i oštećuje sanitetsko vozilo.

Prilikom intervencije, policijski službenici su lišili slobode navedenu osobu, koja je sprovedena u Policijsku stanicu Crkvice. Dolaskom pred policijsku stanicu lice je u vozilu za privođenje izgubilo svijest, nakon čega je od strane policijskih službenika pozvana ekipa Službe hitne medicinske pomoći Zenica. Dolaskom na lice mjesta, od strane dežurnog ljekara je kostatovana smrt lica.

U toku su uviđajne radnje koje poduzima uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, a kojim rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona. Po nalogu tužioca tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica, gdje će biti izvršena obdukcija, kako bi se utvrdio uzrok smrti lica. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,