Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mladi ministar iz BiH gostovao u talk show programu i postao predmet ismijavanja

Preuzmite sliku

U emisji “talk show” sa Dejanom Rosuljaš na OBN Televiziji jedan od gostiju bio je i ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak (A-SDA).

Podsjetimo, Arnel Isak bio je kandidat za gradonačelnika Zenice na proteklim izborima. Kada je krenula epidemiološka kriza sa koronavirusom, Isak je postao i komantant Kantonalnog štaba civilne zaštite Zeničko-dobojskog kantona.

Njegovo učešće u emisji “talk show” sa Dejanom Rosuljaš izazvalo je veliku pažnju na društvenim mrežama te pokrenulo lavinu komentara. Tema emisije bili su mladi ministri, među kojima je bio i Zeničanin Isak.

Mnogi su mišljenja da njegov nastup na najbolji mogući način zapravo ilustruje kako ministri koji obnašaju ovakve i slične javne funkcije neophodno je da prođu obuku odnosno prođu treninge za javne nastupe.

U video prilogu pogledajte isječak gostovanja zeničkog ministra Arnela Isaka koji je za kratko vrijeme postao viralan i proširio na mrežama. Zbog, čega uvjerite se i sami.

ZE, ZE, ZE 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Objavljuje Edin MukinovićPonedjeljak, 1. ožujka 2021.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje