Utorak, 26. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Marko Munjiza objavio nove fotografije i prepisku: Gradonačelnik Pavlović je pokušao samoubistvo zbog žene?

Preuzmite sliku

Nakon što je novinar Slobodan Vasković objavio šokantne fotografije na kojima je Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora, pojavile su se nove informacije o ovom slučaju.

Naime, na fotografijama koje su procurile u javnost vidi se gradonačelnika Prijedora, koji je inače kadar SNSD-a,  s ustima punim tableta nepoznatog sadržaja, te pored wc šolje. Nakon toga novinar Marko Munjiza objavio je fotografije razgovora Pavlovića sa ženskom osobom, iz čijeg se sadržaja da naslutiti šta se krije iza nastalih fotografija.

Pojavile su se nove fotografije na kojoj se vidi nož uperen prema stomaku, a Pavlović je slike slao ženskoj osobi kojoj piše da će se ubiti, da je voli, da je moli za poziv…

– Kao neko, ko obavlja ovako značajnu funkciju, ima daleko veću odgovornost za svoje postupke, nego običan čovjek! Vjerujem da se većini ljudi, nekad u životu desi da se zaljube i da ta ljubav bude neuzvraćena, ali to svakako nije razlog za samoubistvo! Ja lično, prema tom čovjeku, kao običnom čovjeku, Daliboru Pavloviću, kao nekome ko je u tom trenutku patio, osjećam empatiju i sažaljenje. Ali kao gradonačelniku, članu SNSD stranke, koja je uništila moju RS, i nekome ko vodi moj grad, grad u kojem sam rođen, osjećam samo sramotu i gađenje, a vjerujem da govorim u ime većine Prijedorčana!

Poštovani gradonačelniče, s obzirom da Vam “samoubistvo” nije uspjelo, ja Vas molim, u svoje, a vjerujem i u ime većine prevarenih birača, da ne prenosite vaše suicidne sklonosti na naš grad Prijedor, i molim Vas da podnesete neopozivu ostavku! Prijedor zaslužuje bolje, napisao je novinar Munjiza, čiji je post vrlo brzo uklonjen.

Dalibor Pavlović je podsjećamo, ispred stranke SNSD, na proteklim lokalnim Izborima, postao gradonačelnik trećeg najvećeg grada u RS. (Oslobođenje)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje