Četvrtak, 16. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

LDP: ‘Čedi Jovanoviću prijete smrću jer je imenovan za savjetnika Željka Komšića’

Preuzmite sliku

LDP je poručio da ako hoće da stvarno nešto urade za svoju zemlju i ljude u njoj, neka odu u Podgoricu, Sarajevo, Zagreb, Prištinu, Skoplje, pa će shvatiti razmjere svoje politike.

Liberalno-demokratska partija (LDP) saopštila je danas da je odmah po imenovanju Čedomira Jovanovića za savjetnika hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Željka Komšića krenuo napad preko “tabloida i profesionalnih patriota”, zbog čega je na društvenim mrežama došlo do “histerije anonimnih ludaka” koji već danima prijete smrću Jovanoviću i članovima LDP-a.

– Poslije poraza svoje katastrofalne politike, jedino što im je preostalo je režanje preko tabloida i naručenih tekstova, uz dobro oprobanu mantru o izdajnicima i patriotama – naveo je LDP u saopštenju.

Navodeći da je umesto toga bolje da se zapitaju kako to da niko ko je obavljao vlast u Srbiji u prethodne tri decenije nema mogućnost da u regionalnim okvirima uradi nešto za Srbiju i njeno društvo, nego je svako od njih za sobom ostavio zatvorena vrata i gomilu otvorenih pitanja i problema, LDP je istakao da “oni koji su prije nekoliko dana bili ujedinjeni u šutnji povodom presude Radovanu Karadžiću, danas su se oglasili da još jednom, usput, zaljepe etiketu izdajnika Čedomiru Jovanoviću, ne pitajući za cijenu svojih neodgovornih izjava i gluposti kojima truju ljude u Srbiji”.

– I vlast i navodna, ‘pravovjerna’ opozicija, partneri u svakoj pogrešnoj odluci od 2004. godine do danas, jedino što znaju da ponude ljudima u Srbiji su podjele, besmisleni partijski rovovi, povećanje tenzija i stvaranje klime u kojoj obični, normalni ljudi ne vide svoj interes – piše u saopštenju.

LDP je naveo da su se sadašnja vlast i njena navodna glasna opozicija isto tako ponašali kada su zajedno krali na Ustavnom referendumu, branili Kosovo rezolucijama lišenim realnosti ili kada su poklanjali NIS Rusima.

– I tada su za njih oni koji su drugačije mislili bili izdajnici, samo, iz ove perspektive, najbolje se vidi koliko smo bili u pravu kada smo govorili da svi oni mogu da budu i dio iste partije i politike, pošto razlike među njima ne postoje – navedeno je u saopštenju.

LDP je poručio da ako hoće da stvarno nešto urade za svoju zemlju i ljude u njoj, neka odu u Podgoricu, Sarajevo, Zagreb, Prištinu, Skoplje, pa će shvatiti razmere svoje politike, koja nikome nije donjela dobro sem njima i njihovoj želji da Srbiju zauvijek drže na margini savremenog svijeta, a sebe na vlasti, mjenjajući imena partija kao da će ih to učiniti drugačijim nego što to stvarno jesu, piše Telegraf.rs.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje