Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Lana Pudar dobila podršku BH Telecoma, poručila da joj je prvi cilj polufinale na Olimpijskim igrama

Preuzmite sliku

Nakon historijskog rezultata za bh. plivanje Lanu Pudar, osvajačicu zlatne i dvije srebrene medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u plivanju, ugostili su generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman i Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

“Mnogo sam ponosna na te rezultate. Ostvarila sam svoj san. Drago mi je da se sav rad i trud prethodnih mjeseci isplatio. To mi je i znak da sam u dobroj formi pred Olimpijske igre”, kazala je 15-godišnja Lana te dodala kako bi voljela osvojiti i neku od medalja, ali da ne smije ništa obećati.

“To je nešto o čemu svaki sportista sanja, ali moj prvi cilj je ući u polufinale“, rekla je naša šampionka.

Mladim ljudima je poručila da se bave sportom i da budu uporni u svemu što vole i rade.

  • Generalni direktor BH Telecoma je bio izuzetno sretan i ponosan što je Lana Pudar danas u BH Telecomu.

    “Posebno je zadovoljstvo što smo danas organizovali Lanin prijem i čestitali joj na svim fenomenalnim rezultatima. Impresivno je i da je na plivačkom mitingu u Zagrebu prošle godine Pudar oborila rekord star 11 godina u disciplini 100 metara delfin. Našoj Lani, jednoj od najmlađih učesnica na Olimpijadi u Tokiju, želimo puno uspjeha. Svojim nevjerovatnim nastupom na EP naša šampionka se pridružila najvećoj BH Telecom porodici uspješnih bh. sportista, klubova i reprezentacija”, istakao je Kahriman i poručio da će BH Telecom biti još snažnija podrška Lani i svim njenim budućim uspjesima.

    “Svi uspjesi naše Lane su uspjesi kojima se najiskrenije radujemo”, rekao je Kahriman te dodao: “Bh. šampionki želimo još neko odličje na predstojećoj Olimpijadi, a mi u BH Telecomu nastavljamo pričati dobre priče”.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,