Srijeda, 29. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Konaković u CD-u: Ne znam čime imaju Komšića ali ga imaju!

Preuzmite sliku

Ostajemo vlast barem još dva i po mjeseca, biće svašta! Moraju imati 18 potpisa, neka ih pokažu! Tek ćemo biti glasniji!, kazao je Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo i lider Naroda i pravde Elmedin Konaković u CD-u gostujući na FACE TV-u.

Ne znam čime imaju Komšića ali ga imaju! Imao sam sukob s Komšićem, nije mi halalio, on i Radončić su bili korektni a izdaju dogovarali i išli kod “šefa”.

Fahro je Bakiru okretao mrtve kosti oca Alije i majke Halide a nama ne može da halali ništa… U igri su tri milijarde za tri godine! Radončić mafijaškim porukama plaši ljude, prisluškuje, montira porno afere, gledao sam na PorHub (žena mi je znala).

Sanjat će nas kao opoziciju! Fahro rekao da bi se prije bacio s tornja nego bi sa SDA, nije se bacio! SDA nam je nudila duplo više nego Fahri! Sreo sam Bakira i rekao mu “Selam”! Jesi li uzimao? Nisam, neću haramom hraniti dijete! Helikopter je u budžetu. Opet bih dao Zukorliću pare iz budžeta, dogodine još više!

Klinički centar nismo završili, dr.Seki nismo ništa mogli. Kako će Radončić objasniti ljekarima, članovima SBB koje je SDA otjerala sa KCUS da idu u koaliciju sa SDA?

O svemu ovome, ali i o još vrućih tema sa političke scene u BiH i Kantonu Sarajevo, govorio je predsjedavajući Skupštine KS i lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković gostujući u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića… Pogledajte video!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,